Detingut un home acusat de masturbar-se en un autobús de València i d'ejacular sobre una menor

Els fets van ocórrer l'any 2015 però la Policia ha aconseguit identificar el sospitós a través de l'ADN
17 setembre 2019 17:38h
La Policia ha detingut el sospitós després de quatre anys d'investigacions. / POLICIA

VALÈNCIA. Agents de la Policia Nacional han detingut a València un home de 54 anys com a presumpte autor d'un delicte d'abús sexual. L'arrestat està acusat de masturbar-se en un autobús en presència de dues germanes, menors d'edat, i d'ejacular a la roba d'una d'elles.

Els agents van intervindre diverses peces de les menors que tenien taques per a la seua corresponent anàlisi. Les investigacions es van iniciar al gener del 2015 quan els agents van tindre coneixement que un home suposadament s'havia masturbat dins d'un autobús de l'EMT en presència de dues menors.

Durant les investigacions els policies van esbrinar que les víctimes anaven en l'autobús dempeus, a causa de l'afluència de persones, moment en què una d'elles es va adonar que la seua germana posava una cara estranya.

La germana li va preguntar si l'havia tocada l'home que anava al darrere i li va dir que sí. En posar-se entre tots dos, la xica va notar que la roba de la seua germana estava impregnada d'una substància que podria ser semen, ja que pel que sembla s'hauria masturbat en la seua presència, per la qual cosa es van baixar de l'autobús.

Una vegada al seu domicili, la mare va llavar les peces en la rentadora però, instants després d'iniciar el cicle, la va detindre i va cridar la Policia per a donar compte dels fets i entregar la roba.

Com a conseqüència de les investigacions, els agents han esbrinat la identitat del sospitós, que va ser localitzat i detingut com a presumpte autor d'un delicte d'abús sexual. El detingut, amb un antecedent policial, ha passat a disposició judicial.

next