Detingut a Calp un home per una agressió sexual a una xica de 19 anys

El presumpte agressor es va abalançar sobre la jove després de seguir-la pel carrer
27 abril 2019 11:15h
 El detingut va robar el mòbil a la víctima per a evitar que telefonara a emergències. / GUÀRDIA CIVIL

ALACANT. La Guàrdia Civil ha detingut a Calp (la Marina Alta) un home per una presumpta agressió sexual a una xica de 19 anys, sobre la qual es va abalançar després de seguir-la pel carrer, la va agafar del coll, la va toquejar i li va robar el mòbil quan intentava telefonar a emergències. 

Els fets van ocórrer dilluns passat quan la xica caminava pel carrer i va notar que la seguia un home. De sobte, l'individu es va abalançar sobre ella, la va agafar amb força pel coll i la va llançar contra la paret mentre la toquejava, ha informat la Guàrdia Civil.

La jove va començar a cridar per a demanar ajuda, al mateix temps que intentava telefonar a emergències amb el seu telèfon, però l'assaltant li va arrabassar el mòbil i va fugir.

Una altra dona que passava per la zona va veure com aquest individu corria i marxava en un vehicle, i va poder aportar a la Guàrdia Civil part de la matrícula del cotxe, la descripció física i vestimenta de l'home.

La Guàrdia Civil, junt amb la Policia Local de Calp, després d'auxiliar la víctima, que va patir un atac de pànic, es van coordinar en un dispositiu de cerca de l'agressor i el mateix dia van localitzar un vehicle, la matrícula del qual coincidia amb les dades facilitades per la testimoni.

Durant tota la setmana, els investigadors han estat realitzant vigilàncies i indagacions fins que han aconseguit localitzar i detindre al presumpte autor de l'agressió sexual i el robatori del mòbil. Aquest divendres, el detingut va ser posat a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs. Encara que el cas es dona per tancat, els agents continuen realitzant gestions per si el detingut estiguera implicat en altres fets similars i no denunciats.

next