Detingut un home a Sueca per presumpte maltractament a la seua dona i a les seues tres filles

Les diligències han passat a disposició del jutjat de primera instància i instrucció número 4 de Sueca
4 abril 2019 17:40h
Els agents van tindre coneixement el passat dia 1 d'abril d'una gran discussió entre la parella. / EFE

VALÈNCIA. La Guàrdia Civil ha detingut a Sueca (la Ribera Baixa) un home de 40 anys per delictes de maltractaments en l'àmbit familiar per, suposadament, agredir i insultar la seua dona i les seues tres filles, així com per trencament de condemna i delicte contra la llibertat.

Segons un comunicat del cos armat, els agents van tindre coneixement el passat dia 1 d'abril –a través dels Serveis Socials de l'Ajuntament de Sueca i d'una testimoni que va comunicar els fets de forma anònima– d'una gran discussió entre la parella en la qual ell va agredir i va insultar fortament la seua dona i les seues filles.

Després de les gestions pertinents, els agents van comprovar que la víctima tenia un dispositiu de control telemàtic de les mesures de protecció i que l'havia deixat a Ciudad Real, per la qual cosa no el portava damunt amb ella en eixe moment per a no crear cap mena d'alarma.

Els agents encarregats de la protecció de víctimes de VIOGEN es van desplaçar al domicili de Sueca on resideixen la víctima i filles amb el seu presumpte agressor, que no estava a la casa, i van veure que treien precipitadament paquets, possiblement de roba, i els carregaven en una furgoneta.

Segons els va comentar la dona, marxava a Ciudad Real i s'havia desplaçat a Sueca per a recollir la seua filla major, que, en un moment determinat, va començar a tremolar i a plorar i els va relatar que fugien del seu pare perquè portaven dies tancades sense poder eixir al carrer.

La dona els va contar que el dissabte anterior havia tingut una forta discussió amb el seu marit, qui les va colpejar.

Una vegada protegides les víctimes, que van ser traslladades al centre de salut perquè foren reconegudes i reberen ajuda psicològica, agents de la Guàrdia Civil de Sueca es van traslladar fins a un establiment de la localitat per a la detenció del presumpte autor dels fets.

Les diligències han passat a disposició del jutjat de primera instància i instrucció número 4 de Sueca.

next