Detingut un home a València que va agredir la seua parella perquè no volia mantindre relacions sexuals

La dona, que va ser traslladada a l'hospital, ja va denunciar el marit l'abril passat per fets similars
6 juny 2019 13:25h
Després de relatar els fets, la víctima va demanar una ordre d'allunyament contra la seua parella i va ser traslladada a un hospital. / DANIEL GARCÍA-SALA

VALÈNCIA. Agents de la Policia Local de València han detingut un home com a suposat autor d'un delicte de violència de gènere contra la seua dona, a la qual va agredir després de discutir perquè ella no volia mantindre relacions sexuals amb ell.

Segons informa la Policia, l'home va agafar del coll i del braç la seua dona mentre li demanava tindre relacions íntimes que la dona no volia mantindre. A més, va intentar colpejar-la. La víctima es va defensar forcejant amb l'agressor.

Els fets van succeir vora les 23.30h d'aquest dimecres, quan la sala del 092 va rebre un avís sobre l'agressió d'un home a una dona. La patrulla que es va desplaçar va trobar el presumpte autor al carrer, prop de l'habitatge, i aquest va reconéixer que havia discutit amb la seua parella.

Al lloc van arribar també agents del grup GAMMA, que es van entrevistar amb la dona, qui va indicar que havia denunciat el marit l'abril passat per fets similars. Després de relatar els fets, va manifestar que volia una ordre d'allunyament contra la seua parella i va ser traslladada a un hospital.

next