Detingut un jove a Burjassot per agredir dues dones i una xiqueta

Una de les agredides va haver de passar un dia a l'hospital en observació
13 febrer 2019 11:30h
Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els policies de dues agressions registrades el 30 de gener a Godella. / EUROPA PRESS

Agents de la Policia Nacional han detingut a Burjassot (l'Horta Nord) un jove de 20 anys com a presumpte autor dels delictes de robatori amb violència i lesions després d'agredir en el mateix dia, suposadament, dues dones, una d'elles menor, a la qual va tractar de robar el mòbil, segons ha informat la Prefectura en un comunicat.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els policies de dues agressions registrades el 30 de gener a Godella (l'Horta Nord), on un jove havia agredit dues dones, una d'elles menor.

A una d'elles, presumptament, li va causar lesions de consideració mentre que l'altra va aconseguir evitar que continuara l'agressió, ja que es va refugiar en un portal i va ser ajudada per una altra dona. Una de les víctimes va ser traslladada a un hospital, on va romandre un dia en observació.

Durant les investigacions, els agents van esbrinar que el sospitós també havia abordat una xiqueta de 12 anys i li havia tractat de robar el telèfon mòbil. En no aconseguir-ho, li va llevar una arracada i li va propinar diversos colps en la cara.

Com a conseqüència de les investigacions, els agents van esbrinar la identitat del sospitós i, després de ser localitzat, va ser detingut com a presumpte autor dels delictes de robatori amb violència i lesions.

next