Detingut al Pilar de la Foradada un narcotraficant a gran escala, buscat per la justícia italiana des de fa tres anys

Els agents de la Comissaria d'Elx van organitzar un ampli operatiu  amb la finalitat de poder localitzar l'home
11 agost 2019 19:42h
Les autoritats italianes van emetre una Ordre Europea de Detenció i Lliurament amb finalitats d'extradició. / IMATGE D'ARXIU EUROPA PRESS

ALACANT. Agents de la Policia Nacional han detingut a la localitat del Pilar de la Foradada (el Baix Segura) un home de 60 anys buscat per la justícia italiana des de fa més de tres anys per cometre presumptament delictes relacionats amb el narcotràfic a gran escala.

Les autoritats italianes van emetre una Ordre Europea de Detenció i Lliurament amb finalitats d'extradició (OEDE) sobre aquesta persona com a presumpta autora de delictes relacionats amb el tràfic de drogues, segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat.

Agents pertanyents a la Unitat de Delinqüència Especialitzada i Violenta de la Comissaria d'Elx van organitzar un ampli operatiu amb la finalitat de poder localitzar l'home.

Després de diversos mesos de cerca, els agents han localitzat el fugitiu a la localitat del Pilar de la Foradada, de manera que han procedit a la seua detenció. L'home ha passat a la disposició del Jutjat Central d'Instrucció número 6 de l'Audiència Nacional de Madrid.

next