Detinguts cinc homes per agredir sexualment una jove a Benidorm

La dona i una amiga van conéixer els presumptes agressors a través d'una xarxa social i van anar a l'apartament on aquests passaven les vacances
7 agost 2019 16:34h
La Guàrdia Civil d'Altea va dissenyar un dispositiu a Benidorm i va detindre sobre les 4 hores dos dels cinc presumptes agressors, mentre que els altres tres van ser capturats mitja hora després. / EFE ARXIU

VALÈNCIA. Cinc homes de 18 i 19 anys han sigut detinguts la passada matinada com a presumptes autors d'una agressió sexual en grup a una dona de 20 anys en un habitatge de Benidorm (la Marina Baixa), segons la Guàrdia Civil. 

L'institut armat ha informat que els cinc arrestats, quatre de 19 anys i el cinqué de 18, estaven de vacances a Benidorm. A la 1.45h la víctima i una altra jove de la mateixa edat van acudir al centre de salut de l'Alfàs del Pi (la Marina Baixa), on es va donar avís a la Guàrdia Civil d'un suposat cas d'agressió sexual i també d'abusos sexuals. Immediatament, es va activar un operatiu que va conduir a les detencions entre les 4 i 4.30 hores dels cinc individus.

La víctima va relatar als agents que, a través d'una xarxa social a Internet, ella i la seua amiga havien conegut diversos joves francesos que es trobaven de vacances a l'Estat. Van quedar amb ells a Benidorm i van marxar tots junts al domicili vacacional d'aquests, encara que en un moment donat de la nit una de les joves va marxar de l'habitatge i va deixar l'altra sola amb els cinc homes. Poc després es va produir la suposada agressió sexual grupal. Els agents tracten d'aclarir ara si l'altra jove, la que va marxar, va eixir del domicili de forma voluntària o no.  

En la seua denúncia davant la Guàrdia Civil, les dues dones van facilitar les dades i fotografies dels perfils de les xarxes socials dels cinc suposats autors. Durant la vesprada d'aquest dimecres, els agents van escorcollar l'apartament en busca d'evidències de la presumpta agressió. Fonts de la defensa dels arrestats han assenyalat que els joves francesos han negat l'agressió i que ajudaren a la denunciant a vestir-se i a demanar un taxi quan va decidir anar-se'n. 

La Guàrdia Civil d'Altea va dissenyar un dispositiu a Benidorm i va detindre sobre les 4 hores dos dels cinc presumptes agressors, mentre que els altres tres van ser capturats mitja hora després. Mentrestant, les dues dones van ser traslladades a l'hospital de la Vila Joiosa per a ser sotmeses a un reconeixement mèdic més exhaustiu. La investigació continua oberta a fi de determinar amb exactitud el grau de participació de cadascun d'ells. Els detinguts han passat aquest dijous a disposició judicial.

next