Detinguts tres grafiters per danyar vagons d'FGV per valor de 3.700 euros

Als joves els van ser intervinguts setze pots d'esprai, una càmera de vídeo, dues càmeres fotogràfiques, tres mòbils i roba per a tapar-se el rostre
6 març 2019 19:21h
Els joves van ser sorpresos pels serveis de seguretat quan realitzaven els grafits als vagons del comboi. / EFE

VALÈNCIA. La Policia Nacional ha detingut tres joves, de 20 i 26 anys, per un presumpte delicte de danys després de fer grafits als vagons d'un metro d'FGV a l'estació de Paterna (l'Horta Oest) i al recinte de metro de València Sud, que han ocasionat danys de més de 3.700 euros.

Els fets es van produir al voltant de les sis de la vesprada d'aquest dimarts, 5 de març, quan els agents que realitzaven tasques de prevenció van ser comissionats per la sala del 091 perquè anaren a l'estació de Paterna, on el servei de seguretat havia advertit que tres persones estaven realitzant grafits.

Els policies van esbrinar que moments abans d'arribar els joves havien sigut sorpresos pels serveis de seguretat quan realitzaven els grafits als vagons del comboi i van intentar detindre'ls, per la qual cosa van fugir del lloc.

Els agents, amb les característiques aportades pels serveis de seguretat, van localitzar els joves en les proximitats de l'estació, que , davant la presència policial, van intentar donar-se de nou a la fugida però van ser interceptats i detinguts com a presumptes autors dels delictes de danys.

Als joves els van ser intervinguts setze pots d'esprai, una càmera de vídeo, dues càmeres fotogràfiques, tres mòbils i roba per a tapar-se el rostre, segons detalla un comunicat de la Policia.

Després de realitzar les comprovacions adients, també se'ls imputen els danys causats al recinte de metro de València Sud, on es van realitzar grafits d'idèntiques característiques.

Els detinguts, un amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

next