La DGT prepara una aplicació per a dur al mòbil el permís de conduir i la documentació dels vehicles

L'app miDGT permetrà que qualsevol persona accedisca a les seues dades; reba avisos i notícies d'interés, i realitze els principals tràmits amb la Direcció General de Trànsit
29 juliol 2019 17:47h
L'app miDGT també permetrà dur al mòbil el permís de conduir i la documentació dels vehicles "en format digital i amb plena validesa". / DLV

VALÈNCIA. La Gerència d'Informàtica de la Direcció General de Trànsit (DGT) està treballant en una aplicació mòbil amb què qualsevol persona podrà accedir a les seues dades; rebre avisos i notícies d'interés, i realitzar els principals tràmits amb la DGT.

L'app miDGT també permetrà dur al mòbil el permís de conduir i la documentació dels vehicles "en format digital i amb plena validesa". Així ho recull la revista de la DGT Tráfico y Seguridad Vial corresponent al mes de juliol.  

A hores d'ara l'aplicació està encara en fase de desenvolupament i no hi ha una data de llançament oficial. No obstant això, sembla que serà prompte, ja que la DGT està actualitzant tots els seus serveis electrònics i l'accés de la ciutadania a aquests "simplificant-los, fent-los accessibles i propers".

next