El dia dels enamorats valencians torna a més de 300 pastisseries per la tradicional 'mocadorà'

L'Ajuntament de València celebra Sant Dionís amb una campanya per a incentivar el comerç local
30 setembre 2019 18:00h
Per a aquesta campanya, s'han creat 1.000 lots de dolços de que s'han repartit entre els més de 300 forns i pastisseries associades de la ciutat. / DLV

VALÈNCIA. Aquest 9 d'Octubre torna la celebració de Sant Dionís en una festivitat protagonitzada pels enamorats de la ciutat de València. La regidoria de Comerç, encapçalada per Carlos Galiana, ha llançat la campanya de 'Festa de l'amor', que pretén fomentar el comerç local amb cartells per a difondre el missatge "Estima tots els dies, regala en Sant Dionís".

Per a aquesta campanya, s'han creat 1.000 lots de dolços que s'han repartit entre els més de 300 forns i pastisseries associades de la ciutat. Per a promocionar-ho s'han repartit els cinc cartells de la campanya per 160 posts publicitaris de la ciutat que conviden el veïnat a "acostar-se al mercat més pròxim per a gaudir de la tradicional mocadorà", segons explica Galiana.

Enguany, la campanya posa el focus en l'origen de la festa i anima a reflexionar sobre el concepte de l'amor. De fet, la proposta té com a objectiu la promoció i el suport al comerç local a través d'una tradició que es remunta a "fa més de 300 anys".

Segons ha explicat Galiana, en aquesta campanya han decidit adaptar el missatge als nous temps, ja que el concepte d'amor "s'ha anat transformant". "Amor pot ser la nostra parella, però també la nostra família, els nostres amics, les nostres mascotes, el nostre barri o el nostre planeta", afegeix el regidor.

A més, el regidor ha afegit que tota la festivitat s'anunciarà i es compartirà amb el món a través de les xarxes socials. "'Hem de cuidar el que estimem, a qui estimes tu?' és la reflexió final que deixa sobre la taula la campanya", detalla Galiana. "Els valencians tenim el nostre propi Sant Valentí, més antic i amb més història", conclou el regidor.

next