Diari La Veu t'obri les portes dels museus de València

Una sèrie de reportatges audiovisuals expliquen els secrets dels edificis del Centre del Carme, el Museu de Belles Arts i l'IVAM i les obres que es troben al seu interior
18 octubre 2019 09:00h

VALÈNCIA. Diari La Veu està d'estrena. A partir de la pròxima setmana, el diari estrena una sèrie de reportatges audiovisuals centrats en tres dels principals museus de la ciutat de València. Així, Diari La Veu obrirà les portes a la seua audiència del Museu de Belles Arts, del Centre del Carme i de l'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM).


La sèrie audiovisual, conformada per 6 peces d'uns tres minuts de durada aproximadament, pretén descobrir els espais singulars que acullen aquests tres recintes museístics així com les obres que conserven.

Les píndoles audiovisuals estan presentades per l'artista gràfica i escriptora Anna Moner, que també ha participat en els guions juntament amb Sebastià Carratalà. Àlex Garzó ha sigut l'encarregat de l'equip tècnic de la producció, gravació i postproducció dels reportatges.

Els vídeos produïts per Diari La Veu, amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, donen continuïtat a la sèrie de reportatges iniciada l'any passat sobre les obres del Museu de Belles Arts. Uns reportatges centrats en obres cabdals dels diferents períodes artístics que recull la segona pinacoteca més important de l'Estat.

next