La Diputació de València crea una web "per a treballar l'asguilando valencià a totes les escoles"

La proposta didàctica, adreçada al segon cicle d'Infantil i a l'alumnat de Primària, es presenta aquest dimarts al Centre Cultural la Beneficència
25 novembre 2019 11:45h
La Unitat de Normalització Lingüística presenta una proposta didàctica per al segon cicle d'Infantil i per a tots els cursos de Primària on no es limita a recordar els costums dels nostres pobles en aquesta època de l'any, sinó que, a més, els adapta a la societat actual donant-los un caràcter intercultural. / DIPVAL

VALÈNCIA. La Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de Valencià presenta enguany una proposta didàctica per a treballar l'asguilando valencià a totes les escoles. Concretament, es tracta d'una web amb un projecte de centre "dedicat a l'univers que arrepleguen els cançoners de Nadal". 

Aquest projecte arriba després d'haver editat tres discos de nadales: Done'm l'asguilando!, Ara ve Nadal i El Nadal del poble. Ara, la Unitat de Normalització Lingüística presenta una proposta didàctica per al segon cicle d'Infantil i per a tots els cursos de Primària on no es limita a recordar els costums dels nostres pobles en aquesta època de l'any, sinó que, a més, els adapta a la societat actual donant-los un caràcter intercultural. Tot això, "sense deixar de costat l'herència mediterrània i les característiques fonamentals d'un teixit social que des de sempre s'ha mostrat solidari".

L'acte de presentació tindrà lloc aquest dimarts, 26 de novembre, a les 18.30h, a la sala Alfons el Magnànim de la Beneficència. S'iniciarà i clourà amb les cançons de Nadal de Dani Miquel, col·laborador d'un projecte que ha coordinat i dirigit el mestre, narrador i escriptor Miquel Puig.

L'esdeveniment també comptarà amb la presència de la diputada de l'àrea de Normalització Lingüística, Dolors Gimeno; el diputat de Cultura, Xavier Rius; la directora General d'Innovació Educativa de la Conselleria d'Educació, Margarida Castellano; la presidenta del Consell Escolar Valencià, Encarna Cuenca; el director del projecte, Miquel Puig, i la cap de la Unitat de Normalització Lingüística, Immaculada Cerdà.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next