La Diputació de València farà una aturada de dues hores el 8 de març per a "visibilitzar la desigualtat de gènere"

La corporació organitza les 'Jornades per la Igualtat', amb activitats que s'allargaran fins al 29 de març
5 març 2019 19:06h
La diputada d'Igualtat, Isabel García, s'encarregarà de la lectura del manifest elaborat per al Dia de les Dones. / DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA

VALÈNCIA. La Diputació de València ha anunciat que se sumarà a la vaga convocada el 8 de març, Dia Internacional de les Dones, amb una aturada de dues hores i la lectura d'un manifest feminista a la plaça de Manises. A més, celebrarà les 'Jornades per la Igualtat', amb activitats al llarg de tot el mes. La corporació ha fet una crida a "avançar cap a una igualtat real" i "mai retrocedir".

"Un any més, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, la Diputació de València reivindica la seua aposta per les polítiques d'igualtat com a instrument per a erradicar la desigualtat de gènere i aconseguir una societat més justa, equitativa i equilibrada en la presa de decisions entre homes i dones", indiquen des de la corporació.

Pel que fa a l'aturada, la Diputació de València s'hi suma per segon any consecutiu amb l'objectiu de "visibilitzar la situació generalitzada de desigualtat laboral que pateixen les dones i conscienciar sobre la necessitat de posar en marxa polítiques igualitàries que posen fi a aquesta sistèmica discriminació".

La diputada d'Igualtat, Isabel García, s'encarregarà de la lectura del manifest feminista elaborat per a aquest dia. La diputada insistirà en el missatge llançat en el Feminari, "que el carrer ha de continuar acollint la lluita contra les noves amenaces del feminisme."

A més, la corporació provincial ha preparat una sèrie d'activitats per la igualtat que abasten tot el mes de març, fins al dia 29.

next