El director gerent de l'EMT responsabilitza la treballadora acomiadada i CaixaBank

La regidora Lucía Beamud assegura que les responsabilitats del frau "es veuen clarament en la falta de diligència per part de l'extreballadora i de mesures reforçades per a custodiar els fons per part de l'entitat bancària"
30 octubre 2019 20:40h
Grezzi ha comparegut en la comissió d'investigació de l'EMT. / KAI FÖRSTERLING

VALÈNCIA (EFE). La regidora de Compromís a l'Ajuntament de València, Lucía Beamud, ha informat aquest dimecres que el director gerent de l'EMT, Josep Enric García, ha informat la comissió d'investigació sobre el frau en l'EMT que "tant la excap d'administració com el banc es van saltar tots els procediments".

Segons ha detallat la regidora de Compromís, el regidor de Mobilitat i president de l'EMT, Giuseppe Grezzi, "ha contestat tots els dubtes que tenien els membres de la comissió; ha explicat de manera molt clara els passos que es van donar en detectar el frau i altres detalls, com per exemple que ell mai es posa en contacte de manera directa amb els treballadors de l'EMT per a fer cap encàrrec". 

"El director gerent ha aclarit les fórmules de pagament en l'EMT, que es feien mitjançant la banca electrònica i amb les claus d'ell mateix i la directora de gestió", segons Beamud.

La regidora ha opinat que "les declaracions ja van apuntant als responsables del frau contra l'EMT, a més dels lladres". Aquestes responsabilitats, ha agregat, "es veuen clarament en la falta de diligència per part de l'extreballadora i de mesures reforçades per a custodiar els fons per part de l'entitat bancària".

next