La discoteca Indiana anuncia la voluntat d'exercir l'acusació en el cas de l'agressió sexual a una jove

La sala expressa la seua disposició per al "ràpid esclariment" del succés i assegura que el personal de seguretat, una vegada es va assabentar dels fets, va recórrer el local per a acompanyar la xica
1 octubre 2019 19:30h

VALÈNCIA. La discoteca Indiana ha expressat aquest dimarts el seu "absolut rebuig" al succés registrat el passat cap de setmana al local, on dos homes de 22 i 25 anys van ser detinguts per la Policia acusats d'agredir sexualment una jove a la porta dels lavabos. La sala també ha manifestat "solidaritat i preocupació" per la víctima i voluntat de personar-se com a acusació en la causa.

Els propietaris del local han expressat en un comunicat la disposició a col·laborar en el "ràpid esclariment" dels fets, una decisió que han reiterat davant el Cos Nacional de Policia. La sala ha destacat i agraït la intervenció del personal en la detecció del succés i en la detenció dels agressors. 

Des de la sala, expliquen que va ser el personal de neteja de la sala el que, en el seu recorregut pels banys, amb la sessió encara en marxa, "va detectar que s'estava produint algun tipus de succés". Així mateix, afirmen que el personal de seguretat, una vegada informat per la víctima que s'havia produït una agressió, va recórrer l'establiment per a acompanyar-la, fins que va reconéixer un dels presumptes agressors. El jove va ser retingut i va ser portat "immediatament" a la disposició de la Policia, segons detalla el local. 

Aquesta versió contradiu un àudio difós a través de WhatsApp i xarxes socials en el qual una jove assegura que el personal de seguretat i neteja de la discoteca van presenciar el que va ocórrer i no van ajudar la xica. 

Davant aquests fets, la sala Indiana ha anunciat que traslladarà al jutjat corresponent la voluntat de personar-se com a acusació "en el moment processal oportú". La sala ha fet públic que lamenta els successos registrats en les seues instal·lacions que, segons precisa, "per desgràcia no van ser detectats" en aquell mateix moment. 

No obstant això, aclareix que "una vegada els protocols de supervisió de la neteja de l'establiment el van detectar, es van poder posar en marxa tots els protocols d'actuació de seguretat i de coordinació amb les Forces i Cossos de Seguretat".

agermana't

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next