Dissabte de màximes en ascens i cels clars en gran part del territori

El mercuri arribarà fins als 25 graus a Oriola i a Ontinyent, mentre que a Morella la temperatura podria baixar fins als 4 graus
4 maig 2019 10:35h
Alacant tindrà una màxima de 20 graus; Castelló i València, de 21, i Elx, de 22. Imatge d'arxiu. / EFE

VALÈNCIA. Les temperatures mínimes aniran en lleuger descens i les màximes es mantindran sense canvis a la demarcació d'Alacant i pujaran a la de Castelló i a la de València, on l'ascens serà més acusat a l'interior.

Les màximes més elevades seran els 25 graus d'Oriola i els 24 d'Ontinyent, mentre que la temperatura més baixa serà la de Morella, on el termòmetre no superarà els 17 graus. Alacant tindrà una màxima de 20 graus; Castelló i València, de 21, i Elx, de 22.

Les mínimes, per la seua part, baixaran fins als 4 graus a Morella i Requena, mentre que a Alacant, Dénia i Oriola tindran 11 graus. A Castelló i a València la mínima serà de 9 graus, i a Elx, Gandia i Vinaròs, de 10.

A més, a l'interior nord de la demarcació de Castelló el vent bufarà del nord-oest moderat amb intervals de fort a final del dia, segons la predicció de l'Aemet per a aquest dissabte, 4 de maig.

next