Diverses platges d'Alacant, València i Castelló de la Plana, amb bandera roja pel mal estat del mar

El bany està prohibit aquest dimarts en 10 platges valencianes
13 agost 2019 13:08h
Les platges han tancat per l'onatge o mar arrissada. / AJUNTAMENT D'ALACANT

VALÈNCIA. Tres platges d'Alacant, sis de València i una Castelló de la Plana continuen aquest dimarts amb bandera roja, per la qual cosa està prohibit el bany, segons informen els diferents consistoris en la seua pàgina web. En el cas de València i Castelló de la Plana, la raó és l'onatge o mar arrissat, mentre que a Alacant no s'especifica.

A Alacant, oneja la bandera roja a les platges de Cap de l'Horta, Sant Joan i del Saladar, mentre que a les de Tabarca i del Postiguet hi ha bandera groga, igual que a l'Albufereta i l'Almadrava, per la qual cosa es permet el bany encara que amb precaució, segons s'informa al portal del consistori de la ciutat.

De les huit platges de València, sis d'elles mantenen el color de la bandera roja que onejava des d'aquest dilluns a causa de mar arrissat, segons s'indica en la web de l'Ajuntament de València. Entre elles es troben les de Pinedo, l'Arbre del Gos, el Saler, la Garrofera, la Devesa i el Recatí. Aquelles que estan situades més al nord de la ciutat, com són les de Malva-rosa i Cabanyal, han canviat a bandera groga.

Per part seua, Castelló només manté una bandera roja a causa de forts corrents a la platja de la Pineda, concretament en la zona del Planetari on està l'espigó, mentre que en la resta oneja la bandera groga. A les platges del Gurugú i del Serradal s'ha hissat la bandera groga, segons ha informat a Europa Press el coordinador de Salvament i Socorrisme de les Platges de Castelló, Jorge Flecha.

next