Diversos conductors queden atrapats per l'aigua en un túnel de l'AP-7 al Pilar de la Foradada

Les persones afectades esperen a ser evacuades en el sostre dels seus vehicles
13 setembre 2019 10:45h
 Diversos conductors esperen en el sostre dels seus vehicles per a ser rescatats per la Guàrdia Civil i els bombers en un dels túnels de l'autopista AP-7 a l'altura del Pilar de la Foradada (el Baix Segura). / MORELL, EFE

VALÈNCIA. Diversos conductors esperen en el sostre dels seus vehicles per a ser rescatats per la Guàrdia Civil i els bombers en un dels túnels de l'autopista AP-7 a l'altura del Pilar de la Foradada (el Baix Segura). Segons el Consorci Provincial de Bombers de la Diputació d'Alacant i la Guàrdia Civil, els conductors han sigut sorpresos per una gran bossa d'aigua en aquest túnel. 

Les tasques d'evacuació són difícils en aquests moments a causa de la impossibilitat d'arribar fins a eixe punt. Segons el 112, a les 8 del matí s'havien registrat fins a 82 litres per metre quadrat en la darrera hora. 

A banda d'aquesta incidència, també cal destacar el desbordament del riu Segura. A més, aquesta matinada els treballs s'han centrat a Santa Pola, on els bombers han hagut d'actuar traient aigua, alliberant vehicles bloquejats i netejant la via pública de branques i runes. 

next