Dobby, la Nimbus 2000 i un barret seleccionador gegant arriben a València com a prèvia a l'exposició de Harry Potter

El centre urbà i la Ciutat de les Arts i les Ciències acullen des d'aquest dijous cinc rèpliques a gran escala de peces i personatges icònics de l'univers màgic de Hogwarts
4 abril 2019 10:32h

VALÈNCIA. Cinc rèpliques a gran escala de peces i personatges icònics de les pel·lícules de Harry Potter han aparegut aquest matí a València amb motiu de la inauguració de Harry Potter: The Exhibition el 13 d'abril.

Així, durant un temps limitat es podran veure en cinc punts de la ciutat un barret seleccionador de 3 metres d'alçada (llac nord de la Ciutat de les Arts i les Ciències), la granera Nimbus 2000 (al costat de la plaça de bous, al carrer de Xàtiva), l'elf Dobby (a la plaça del Mercat), l'andana 93/4 (a la plaça dels Pinazo) i un 'monstruós llibre dels monstres' que mesura 2 metres d'ample i 2 d'alt (al costat del Mercat de Colom).

Totes les persones que visiten aquestes escultures podran participar en un sorteig per a guanyar una entrada doble per al fan day de Harry Potter: The Exhibition el 12 d'abril. Per a participar-hi, els fans hauran de pujar abans del 10 d'abril una fotografia al seu compte d'Instagram on isquen amb una de les cinc escultures, acompanyada de l'etiqueta #EsculturasHarryPotterExpo i mencionant el compte @harrypotterexpospain. El compte on es pugen les fotos ha de ser públic i no valdran les imatges pujades a les 'stories' d'Instagram.

Les persones guanyadores, que seran seleccionades de manera aleatòria, seran les primeres a veure l'exposició –abans que s'inaugure– i assistir a una trobada amb James i Oliver Phelps, els actors que interpreten els bessons Weasley a les pel·lícules.

next