Dues pasteres amb més d'una vintena d'immigrants arriben a les costes de la Marina 

La primera d'elles ha sigut localitzada a la cala Moraig del Poble Nou de Benitatxell i la segona, al Far de l'Albir
18 setembre 2019 10:29h
La Creu Roja ha mobilitzat un Equip de Resposta Immediata en Emergències (ERIE) especialitzat en l'atenció a persones nouvingudes a la costa. / IMATGE D'ARXIU EUROPA PRESS

VALÈNCIA. Dues pasteres amb més d'una vintena d'immigrants han arribat a les costes de la Marina aquest dimecres; concretament, a la cala Moraig del Poble Nou de Benitatxell (la Marina Alta) i al Far de la platja de l'Albir de l'Àlfàs del Pi (la Marina Baixa). 

La primera d'elles, amb onze persones, ha sigut albirada per la Guàrdia Civil sobre les 8.20 hores del matí d'aquest dimecres en aigües de la cala Moraig del Poble Nou de Benitatxell. Els migrants han sigut traslladats a la caserna de l'institut armat i a Xàbia. De moment s'ignora si algun d'ell és menor d'edat. La Creu Roja ha assenyalat que tres d'ells han sigut atesos. 

La segona de les pasteres ha sigut albirada enfront del Far de l'Albir, amb dotze persones. La Creu Roja ha mobilitzat un Equip de Resposta Immediata en Emergències (ERIE) especialitzat en l'atenció a persones nouvingudes a la costa. 

next