Dulcesol, EDEM, el Casal de la Pau i Idai Nature, Premis a l'Excel·lència Professional 2019

Unión Profesional de Valencia reconeix cada any la tasca de diverses empreses en matèria d'igualtat, innovació, ocupació, formació i internacionalització
16 setembre 2019 11:49h
El jurat dels premis ha estat format íntegrament per dones. / UNIÓN PROFESIONAL DE VALENCIA  

VALÈNCIA. Els IV Premis a l'Excel·lència Professional organitzats per la Unió Professional de València ja tenen nom. Vicky Foods, antic Dulcesol, EDEM Escuela de Empresarios, el Casal de la Pau i Idai Nature han sigut les candidatures triades per les membres del jurat, compost en aquesta quarta edició per la vicepresidenta de les Corts, María José Salvador; la presidenta d'EVAP, Eva Blasco; la rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre, i la directora del Levante-EMV, Lydia del Canto.

Així ho han decidit en una reunió de deliberació, que ha comptat a més amb la presència de la presidenta d'Unión Profesional de Valencia i també jurat dels Premis, Auxiliadora Borja; una reunió en la qual s'ha posat en valor el gran nivell de les candidatures en aquesta quarta edició. "Les triades representen els valors i qualitats que ha de tindre qualsevol professional d'excel·lència: compromís, responsabilitat, aptitud, qualitat humana i ètica", ha assegurat la presidenta d'Unión Profesional.

Cal recordar que els Premis a l'Excel·lència Professional, que celebren ja la seua quarta edició i la gala de lliurament de la qual serà el pròxim 2 d'octubre a l'Edifici del Rellotge de l'Autoritat Portuària de València, tenen com a objectiu reconéixer la labor científica, tècnica, social, cultural i humana realitzada per persones o grups de persones, empreses, institucions i altres entitats en l'àmbit col·legial professional de la demarcació de València.

Guardonats per candidatura

Els Premis a l'Excel·lència Professional estan composts de quatre categories: Ocupació i Formació; Internacionalització; Innovació i Investigació, i Igualtat i Responsabilitat Social Corporativa. En la categoria d'Ocupació i Formació, enguany rebrà el guardó EDEM, de qui és president d'honor l'empresari valencià Juan Roig; un projecte que va nàixer fa ja 12 anys amb l'objectiu de transmetre coneixements, habilitats directives i valors propis de la figura de l'emprenedor i de l'empresari.

Pel que fa a Internacionalització es premia l'empresa d'alimentació valenciana Vicky Foods. Per a l'elecció s'ha valorat la seua presència en quatre continents, així com el seguiment d'una política basada en la millora contínua i innovació per a respondre a cada moment les necessitats del mercat.

A més, Idai Nature rebrà el premi a l'excel·lència en la categoria d'Innovació i Investigació. Aquesta empresa fa ús de la tecnologia més moderna per a aconseguir una fruita i verdura lliure de residus químics, i actualment exporta els seus productes a més de 24 països.

Finalment, en la categoria d'Igualtat i RSC en aquesta quarta edició es guardona el Casal de la Pau, associació declarada d'utilitat pública dedicada a l'atenció de persones recluses i exrecluses en situació de vulnerabilitat que treballa a la ciutat de València i els seus barris.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next