EasyJet obri noves rutes aèries des de València fins a Berlín i Basilea

Els nous enllaços començaran a operar el març del 2020
11 desembre 2019 13:09h

VALÈNCIA (EP). EasyJet obrirà l'any vinent noves rutes de València a Berlín i Basilea, a més de les de Fuerteventura-Bordeus, Menorca-Niça i Barcelona-Glasgow, la qual cosa implica un augment del 3,2% en termes de capacitat en comparació amb l'exercici fiscal 2019, fins a superar els 20 milions de seients, ha informat aquest dimecres l'aerolínia de baix cost britànica.

Segons un comunicat d'EasyJet, a València, l'aerolínia amplia la seua xarxa de destinacions actual –encapçalada per Londres, on opera en dos aeroports, a més d'oferir connexions a Belfast i Tolosa– amb Berlín (Schönefeld) i Basilea.

L'enllaç amb la capital alemanya començarà el 30 de març amb dues freqüències setmanals fins al 22 d'octubre, i el de la ciutat suïssa de Basilea estarà operatiu entre el 29 de març i el 23 d'octubre amb tres vols a la setmana.

La low cost britànica va iniciar operacions a l'aeroport de València el 2004 i ha passat dels 325.500 seients oferits al principi a 445.000 que preveu operar el 2020 a través de sis rutes.

En un context en el qual l'impuls del turisme a les Illes Canàries i les Balears és un tema prioritari per a Espanya, després de la fallida de Thomas Cook, EasyJet augmentarà la connectivitat de Fuerteventura i Menorca amb dues noves rutes a França en moments clau.

L'aerolínia volarà dues vegades a la setmana entre l'illa canària i Bordeus (entre el 31 de març i el 24 d'octubre) i a Menorca des de Niça (des del 22 de juny fins al 28 d'agost).

La ruta de Fuerteventura compta amb 16.000 seients, la qual cosa representa un increment de la capacitat en un 4,4%, mentre que la de Menorca oferirà 7.500 places, un 1,7% més.

Totes dues destinacions estan incloses en la plataforma easyJet Holidays, que permet combinar vols i allotjament en més de 20 regions espanyoles.

EasyJet volarà entre Barcelona i Glasgow, amb tres freqüències setmanals des del 29 de març fins al 22 d'octubre, ruta que se suma a altres 15 que ja ofereix des d'aquesta base, que al juliol passat va depassar els 45 milions de passatgers transportats des de la seua obertura el 2016.

Amb aquesta nova ruta, easyJet afegeix 25.000 seients en la capital catalana, un 0,6% més.

El 2019 EasyJet ha transportat més de 100 milions de passatgers, dels quals 1 de cada 5 ho ha fet des de o cap a aeroports espanyols, i espera mantindre aquesta tendència el 2020, ha destacat el seu director general a Espanya i Portugal, Javier Gándara.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next