L'edil independent de Peníscola a la qual el PSPV va demanar l'acta diu que la mantindrà

Els partit li ha demanat que retorne l'acta com a regidora per "discrepàncies polítiques" i "falta de compromís"
29 agost 2019 12:03h
 La portaveu del grup municipal socialista, Isabel Esbrí, ha dit que la regidora "ha de deixar l'acta a la disposició del partit". / AJUNTAMENT DE PENÍSCOLA

VALÈNCIA. La regidora independent de la candidatura socialista a l'Ajuntament de Peníscola (el Baix Maesterat), Núria Calduch, i a qui el partit li ha demanat que entregue la seua acta per "discrepàncies polítiques", ha assegurat que no renunciarà a ella perquè té "un compromís amb els ciutadans" del municipi, segons ha declarat aquest dijous.

El PSPV de Peníscola anunciava aquest dimecres que havia decidit demanar a Calduch –que ocupava el segon lloc en la llista municipal socialista– que retornara l'acta per les "discrepàncies polítiques" amb l'edil independent i la "falta de compromís amb el projecte socialista per a Peníscola".

Per la seua banda, l'edil ha explicat que parlarà amb el secretari provincial del PSPV, Ernest Blanch, i amb el secretari comarcal, Evaristo Martí, abans de fer qualsevol tipus de declaració sobre si decideix deixar l'acta d'edil en el consistori.

Sobre aquesta polèmica, la portaveu del grup municipal socialista, Isabel Esbrí, ha  dit que la regidora "ha de deixar l'acta a la disposició del partit". Esbrí reconeix que és una "decisió difícil, però és millor adoptar-la al més prompte possible". "Necessitem persones compromeses al cent per cent en aquest projecte", conclou.

L'agrupació socialista havia donat dimarts passat un termini de 24 hores a l'edil perquè Calduch posara a la disposició del partit l'acta de regidora.

next