2017, reptes: redacció a València i nova web


Fa quatre anys ja que el projecte de La Veu ocupa l’espai comunicatiu dels mitjans digitals en llengua pròpia del nostre País Valencià. Uns anys intensos, tremendament apassionants i que ens han dut a una nova etapa que només s’entén des de la il·lusió que sempre hem mostrat per fer periodisme amb gent del nostre país i parlant de la nostra terra.

És precisament aquesta il·lusió la que ens empenta a continuar a pesar de les dificultats i assumir nous reptes, noves esperances i, sobretot, seguir treballant pel país des de la humilitat i l’honestedat que sempre ens han caracteritzat. Ara tot just comença un nou any i és hora d’obrir-nos a nous projectes i idees que vénen a millorar el nostre major repte: fer periodisme de qualitat, amb credibilitat, fet per valencians i sempre en valencià. Som conscients dels dos reptes essencials per al futur de La Veu que tenim per davant i per a fer un gir propositiu de 180º: incorporar més periodistes per millorar els continguts d’actualitat amb una nova redacció a València capital, i renovar la web amb nova tecnologia responsive i nou disseny adaptat a qualsevol dispositiu (mòbils, tauletes, portàtils, pc).

El 2017 es presenta ple de motivacions per al nostre equip. La Veu és un projecte profundament vinculat a quatre pilars bàsics que basteixen innegociablement la nostra aposta pel valencianisme mediàtic: llengua, periodisme, dignitat i país. De fet, pensem que ningú podrà dubtar que no hem fallat mai a la premissa que s’extrau d’aquests quatre puntals, perquè tot i la manca de recursos sempre hem intentat fer periodisme en valencià, per a recuperar la dignitat que els governants del nostre país li havien fet perdre durant els 20 anys que governaren.
 

Amb tot aquest bagatge, afrontem aquest 2017 amb les il·lusions renovades i el nostre compromís de millorar cada dia el projecte. I ho volem fer, com sempre, anunciant els objectius que s’albiren en el nostre horitzó més proper, i que vindran amb la intenció de continuar creixent en punts tan importants com qualitat, disseny i professionalització.

Així, a partir de la proposta de confluència amb un grup de periodistes de València ciutat, enguany obrirem una nova redacció amb seu a la capital del nostre País Valencià, per a cobrir des del Cap i Casal tota l’actualitat que es cou a les principals institucions valencianes. Amb això, volem garantir que els nostres lectors gaudisquen cada dia de nous continguts, propis i actualitzats cada 24 hores, i amb el segell progressista, de país  i d’esquerres que sempre ens ha caracteritzat, i com no, íntegrament en valencià, perquè és el nostre compromís absolut per defensar la nostra maltractada llengua. A més, i com vam anunciar ja fa temps, estem treballant per a llançar definitivament, i en el moment de l’esmentada confluència,  una nova web amb la tecnologia necessària per a oferir als nostres usuaris els millors continguts, amb el millor format.

Definitivament, tots els esforços de tots els que d’alguna manera han ajudat a tirar endavant aquest projecte, s’han de veure consolidats i reflectits en un diari important, que tinga en la qualitat el gran repte a complir. La Veu del País Valencià s’ha convertit en un enorme ventall de possibilitats que ha de continuar ventant per a ajudar a construir el país que tots volem i necessitem: un país socialment just i nacionalment sobirà. I ho hem de fer amb la major professionalitat possible. És hora d’apostar per fer periodisme valencià i en valencià, fer servir aquesta professionalitat de què parlem per a guanyar una credibilitat necessària i continuar fent arribar a tot el territori la informació de cada racó del nostre benvolgut País Valencià. 

Comentaris

ALFONS VALÈNCIA
7.

Enhorabona! Tota millora és benvinguda en un País en que hi ha tant per fer.

  • 0
  • 0
garrot benissa
6.

Bon any a tots i a totes i molta sort per a la veu pv.
Per a quan un fòrum valencià?? És trist que ara que té més presència l'esquerra no hi haja cap fòrum tipus el que va ser valencianisme.com...

  • 4
  • 0
Jquesdell
5.

És un profecte central per al país

  • 3
  • 0
Jquesdell
4.

És un profecte central per al país

  • 0
  • 0
Rafa B.
3.
És molt important convertir La Veu en un diari integral, i que no siga només "culturetes". Que parle de ciència, també, i d'esports (de l'Elx, Hèrcules, Vila-real, etc.), i que faça reportatges de societat. Encara que siga en poca quantitat, però incrementant la pluralitat dels seus continguts. Per últim, tenir present que ara gairebé tothom consulta la informació per mòbil. Caldrà afinar molt en la qualitat i navegabilitat de l'aplicació per a mòbil, i fer un disseny (molt) més atractiu i dinàmic que l'actual. Bon anys 2017 per a la Veu i per al valencianisme!
  • 10
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat