Diari La Veu del País Valencià
L’agermanament del directe.cat i laveupv.com
Les empreses editores dels diaris digitals La Veu del País Valencià i el directe!cat, hem arribat a un acord de col·laboració a fi de crear sinergies, intercanviar continguts, poder buscar més recursos per continuar desenvolupant i millorant els dos projectes, contractar serveis i/o adquirir productes de forma conjunta per als dos mitjans i donar a conèixer La Veu del País Valencià a Catalunya i el directe!cat al País Valencià.

El diari digital www.directe.cat (directe!cat), nascut l’abril de 2007, té com a objectiu explicar i analitzar l’actualitat política de Catalunya en clau nacional. Editat per Catmèdia Global, SL, pretén ser una veu diferent, independent i rigorosa que contribuïsca al debat sobre la necessitat d’uns Països Catalans lliures.

El diari digital www.laveupv.com (La Veu), nascut l’1 de gener de 2013, és un projecte comunicatiu d’àmbit territorial de País Valencià que informa i opina de l’actualitat i afers que afecten principalment els valencians. Editat per Edicions La Veu del País Valencià, SL, té com a objectius contribuir al canvi social i vertebrar el País Valencià des de l’àmbit del periodisme i la comunicació.

L’espai comunicatiu immediat de cada diari el formen respectivament Catalunya per al directe!cat i el País Valencià en exclusiva per a La Veu, però indubtablement els continguts dels dos digitals són d’interès per als lectors que compartim la mateixa llengua de tot el territori català-valencià-balear.

Agraïm l’aposta del nostre proveïdor comú Tirabol Produccions per ajudar a fer possible aquesta col·laboració que permetrà, per una banda, fer un pas important per a consolidar des del punt de vista periodístic, social i econòmic els dos diaris digitals i, per altra banda, contribuir des de l’àmbit de la comunicació a normalitzar la relació entre empreses valencianes i catalanes.

Amb aquest acord, declarem que La Veu té una seu al Principat i el directe!cat una seu al País Valencià.

Joan Puig Cordón, editor de Catmèdia Global, SL

Moisès Vizcaino Garrido, administrador d’Edicions La Veu del País Valencià, SL

Comparteix

Icona de pantalla completa