Educació obrirà 31 noves aules de 2 anys per a arribar el proper curs a 15.020 places gratuïtes

Les aules es reparteixen per tot el territori: 9 corresponen a les comarques de la demarcació d'Alacant; 6, a les comarques de la demarcació de Castelló, i 16, a les comarques de la demarcació de València
15 març 2019 11:15h
El curs 2019-2020 comptarà amb 558 places noves. / GENERALITAT

VALÈNCIA. La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha creat 31 noves aules gratuïtes de 2 anys en escoles d’Infantil i Primària per al curs 2019-2020. D'aquesta manera s'ampliarà el nombre de places gratuïtes de 2 anys en 558 i s'arribarà a les 15.020 places en els centres d’Infantil i Primària, escoletes de la Generalitat i escoletes municipals.

De les 31 aules noves, 9 corresponen a les comarques de la demarcació d'Alacant, amb 162 places gratuïtes; 6, a les comarques de la demarcació de Castelló, amb 108 places gratuïtes; i 16, a les comarques de la demarcació València, amb 288 places gratuïtes.

Noves aules gratuïtes a la demarcació d'Alacant

Els centres d'Infantil i Primària que disposaran d'una nova aula gratuïta de 2 anys són: el CEIP La Rambla, d'Agost; CEIP Bernat d'en Sarrià, de Callosa d'en Sarrià; Mestra Pilar Ruiz, de Crevillent; CEIP L'Alcúdia, d'Elx; CRA Riu Serpis, Aulari de L'Orxa; CEIP Virgen de Montserrat, d'Orihuela; CEIP 9 d'Octubre, de Petrer; CEIP Tibi, de Tibi, i CEIP Nuestra Señora del Rosario, de Torrevella.

Aquestes aules se sumen a les que Educació ha anat dotant de gratuïtat a les comarques de la demarcació d'Alacant durant aquesta legislatura. Per tant, el pròxim curs hi haurà 249 aules gratuïtes de 2 anys amb 4.862 places en les comarques de la demarcació d'Alacant.

Noves aules gratuïtes a la demarcació de Castelló

Els centres d'Infantil i Primària que disposaran d'una nova aula gratuïta de 2 anys són: CRA Peña Ecabia, de Begís; CEIP San Agustín, de Castelló de la Plana; CRA l'Aiguaneu Espigol, Aulari de Catí; CRA Els Ports, Forcall; CEIP Granell Mascaròs, de l'Alcora, i CRA Palància Millars, Aulari de Montanejos.

Aquestes aules se sumen a les que Educació ha anat dotant de gratuïtat a les comarques de la demarcació de Castelló durant aquesta legislatura. Per tant, el pròxim curs hi haurà 99 aules gratuïtes de 2 anys amb 1.920 places més.

Noves aules gratuïtes a la demarcació de València

Els centres d'Infantil i Primària que disposaran d'una nova aula gratuïta de 2 anys són: CEIP San Blas, d'Albal; CEIP El Pontet, d'Almussafes; CRA Castell de la Carbonera, Aulari de Beniatjar; CEIP José Molla, de Canals; CRA La Costera, Aulari de Llanera de Ranes; CEIP Sant Miquel, de Llíria; CRA Serra del Benicadell, Aulari de Montixelvo; CEIP Ausiàs March, de Paterna; CEIP Vicente Blasco Ibáñez, de Rafelguaraf; CEIP Villar Palasí, de Sagunt; CEIP Baladre i CEIP Maria Yocasta Ruiz, de Port de Sagunt; CEIP Virgen del Rosario, de Torrent; CEIP Horta Major, de Vilamarxant; CEIP Fabian y Fuero, del Villar; EI 2n cicle Maria Teresa Coloma, de Xàtiva.

Aquestes aules se sumen a les que ha anat dotant de gratuïtat Educació a les comarques de la demarcació de València durant aquesta legislatura. Per tant, el pròxim curs hi haurà 420 aules gratuïtes de 2 anys amb 8.248 places en les comarques de València.

next