Educació fixa per al maig el període d'admissió per al nou alumnat

La Conselleria estableix dos terminis per a presentar les sol·licituds als centres: del 9 al 17 de maig per a Infantil i Primària i del 21 al 30 del mateix mes per a Secundària i Batxillerat
28 març 2019 11:00h
Les llistes provisionals d'admesos en Infantil i Primària es publicaran el 30 de maig. / EFE

VALÈNCIA. La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat el període d'admissió d'alumnat en els centres sostinguts amb fons públics d'Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat per al curs 2019-2020.

El procés d'admissió és el tràmit que segueixen les famílies per a incorporar els seus fills per primera vegada en el sistema educatiu valencià o quan decideixen canviar de centre per qualsevol motiu. Una vegada que s'haja obtingut una reserva de lloc escolar a través del procés d'admissió, comença el període de matriculació.

Aquest procés és especialment rellevant per a les famílies que matriculen els seus xiquets nascuts el 2016 en el segon cicle d'Educació Infantil (3 anys) i per a les famílies que vulguen matricular els nascuts el 2017 en les aules de 2 anys dels centres d'Infantil i Primària. Les famílies també poden matricular en el primer curs d'Educació Primària els xiquets que hagen nascut el 2013.

Les famílies de l'alumnat d'Educació Infantil i Primària podran presentar les sol·licituds d'admissió als centres educatius del 9 al 17 de maig. Una vegada comprovades i baremades les sol·licituds, la publicació de les llistes provisionals es farà el 30 de maig.

Posteriorment s'obrirà un període de reclamacions entre el 30 de maig i el 3 de juny i, una vegada ateses, es publicaran les llistes definitives de l'alumnat admés el 12 de juny. Les famílies podran formalitzar la matrícula del 13 de juny al 3 de juliol.

La lletra 'O' marcarà el desempat en punts en el procés d'admissió de l'alumnat d'Infantil de 3 anys.

Admissió de l'alumnat de Secundària i Batxillerat

Pel que fa a l'alumnat de Secundària i Batxillerat, la presentació de sol·licituds es realitzarà del 21 al 30 de maig i una vegada realitzada la baremació es publicaran les llistes provisionals als centres educatius el dia 11 de juliol.

Les reclamacions es podran fer de l'11 al 15 de juliol i, una vegada resoltes, es publicaran les llistes definitives de l'alumnat admés el 18 de juliol. La matriculació es formalitzarà entre el 19 i el 26 de juliol.

L'alumnat procedent de centres adscrits que no hagen sol·licitat plaça en un altre centre en el procés d'admissió podran avançar la matrícula del 20 al 27 de juny.

next