Educació adjudica 15.291 vacants de professorat per al curs 2019-2020

Les llistes del resultat del procés telemàtic de places es poden consultar en la pàgina web de la Conselleria d'Educació
2 agost 2019 17:45h
Està previst que els dies 3 i 4 de setembre es faça una segona adjudicació que incloga les vacants no cobertes en el procés que finalitza aquest divendres. / GVA EDUCACIÓ

VALÈNCIA. La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport ha publicat aquest divendres el resultat del procés telemàtic d'adjudicacions de places vacants de professorat per al pròxim curs 2019-2020, que arranca per a l'alumnat el pròxim 9 de setembre, encara que tot el professorat s'incorpora el 2 de setembre.

En total, s'han oferit 15.291 vacants, de les quals 4.148 corresponen al cos de Mestres de Primària, i 11.143 al de Professorat de Secundària i altres cossos. El resultat de l'adjudicació d'inici de curs es pot consultar en la pàgina web de la Conselleria d'Educació

El primer a escollir places vacants és el professorat funcionari sense destinació definitiva: reingressats, provisionals i els docents que han obtingut una de les 3.029 places que s'han cobert en les oposicions d'enguany i que al setembre iniciaran el seu curs de pràctiques.

Tot seguit, per ordre de més a menys serveis prestats, tria vacant el professorat interí que forma part de les borses de treball de la Conselleria. S'estima que enguany seran uns 9.000 interins els que tindran assignada una vacant per a tot el curs en el procés d'adjudicació d'inici de curs.

El procés telemàtic s'ha desenvolupat sense greus incidències. Les persones que hi han participat han tingut 15 dies per a sol·licitar plaça, ja que la petició va concloure a les 23.59 hores del 31 de juliol, després que s'ampliara dues hores més el termini.

Més adjudicacions al setembre

Ara està previst que els dies 3 i 4 de setembre es faça una segona adjudicació que incloga les vacants no cobertes en el procés que finalitza aquest divendres, així com les jubilacions del professorat que es fan efectives a 31 d'agost.

L'objectiu de tot això és que les plantilles de tots els centres educatius públics estiguen completes el dilluns 9 de setembre, amb l'inici de curs. En aquesta segona setmana de setembre, s'inicia també el procés continu d'adjudicacions per a cobrir les vacants que queden i les baixes per incapacitat laboral.

El compromís de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport és reduir al mínim temps possible les substitucions del professorat.

next