'El Bigotes' adverteix Pablo Casado que encara "té molta merda en la motxilla"

El cap d'Orange Market acusa González Pons de ser "un cuc que sap mantindre's en una poma durant anys"
25 febrer 2019 11:54h
'El Bigotes' ha comparegut per videoconferència en la comissió de les Corts Valencianes que investiga contractes de la Generalitat amb empreses vinculades al cas Taula. / EFE 

VALÈNCIA. El que fora responsable d'Orange Market, Álvaro Pérez, conegut com a 'el Bigotes', ha afirmat aquest dilluns que el president del PP, Pablo Casado, a qui s'ha referit com "la regeneració", hauria de saber que "encara té molta merda en la motxilla" i ha agregat que l'eurodiputat Esteban González Pons "és un d'eixos cucs que sap mantindre's en la poma durant anys i anys" i "viu de meravella encara".

Així s'ha pronunciat Álvaro Pérez durant la seua declaració per videoconferència des de la presó, en la comissió de les Corts Valencianes que investiga contractes de la Generalitat amb empreses vinculades al cas Taula, en ser preguntat sobre l'actual eurodiputat i exconseller valencià.

"Que González Pons diga que em va tirar. Menteix pels descosits perquè en plena Gürtel es va reunir amb mi per a veure si em podia ajudar en un assumpte personal. El que passa és que es va reunir d'amagat perquè li feia por que el veren amb mi per València. És un mentider", ha assenyalat, per a agregar que sap que ha conegut "moltes coses d'ell". "Massa gent –ha agregat– a València és testimoni de com em tractava i del respecte que em tenia", ha dit.

next