El cineasta Samuel Sebastián serà el director del Humans Fest

La Comissió d'Avaluació ha reconegut "l'elevat nivell" de totes les propostes presentades a la convocatòria, així com els mèrits inclosos en els currículums dels candidats
29 juliol 2019 17:11h
Samuel Sebastián és llicenciat en Història de l'Art i doctorat en Comunicació Audiovisual. Imatge d'arxiu. / HUMANS FEST

VALÈNCIA. La Comissió d'Avaluació del Festival Internacional de Cinema i Drets Humans de València Humans Fest ha triat el cineasta Samuel Sebastián com a nou director del certamen.

La comissió es va reunir el passat 26 de juliol per a oferir, en col·laboració amb la Fundació per la Justícia, el lloc de director del festival al candidat Samuel Sebastián, una vegada conclòs el procés selectiu per a la contractació de director, ha informat l'organització de l'esdeveniment en un comunicat.

D'aquesta manera, la comissió ha reconegut "l'elevat nivell" de totes les propostes presentades a la convocatòria, així com els mèrits inclosos en els currículums dels candidats, tant en l'àmbit de la formació com en el de l'experiència professional.

A més, la Comissió d'Avaluació ha agraït a tots els candidats al lloc "l'interés mostrat a formar part d'un dels projectes més emblemàtics" de la Fundació per la Justícia, com és el 'Humans Fest'.

El cineasta Samuel Sebastián és llicenciat en Història de l'Art i doctorat en Comunicació Audiovisual. La seua carrera en el món del cinema va començar el 2005 i ha sigut director i guionista de llargmetratges i documentals. També compta amb una "excel·lent trajectòria" com a gestor cinematogràfic i ha col·laborat en la direcció i programació de nombrosos festivals de cinema.

De fet, entre el 2015 i el 2019 va participar en l'elaboració de la programació, creació de seccions paral·leles i disseny de debats i taules redones del 'Humans Fest'. Així mateix, l'avalen una tasca encomiable com a voluntari de diverses organitzacions i un enorme compromís amb el col·lectiu dels refugiats.

next