El control dels mitjans al poder i la redempció de comptes, a debat

ACICOM organitza aquest dissabte una jornada de treball amb motiu del Dia Internacional del Dret a Saber
27 setembre 2019 13:12h

VALÈNCIA. Associació Ciutadana i Comunicació (ACICOM) organitza aquest dissabte, 28 de setembre, coincidint amb el Dia Internacional del Dret a Saber la jornada 'Ciutadania i periodisme davant l'exercici de la rendició de comptes'. 

La jornada de treball, que se celebrarà des de les 10.30 hores a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània amb entrada gratuïta (consulta el programa de la jornada), se centra en la rendició de comptes. Segons explica ACICOM, es vol "donar veu a les iniciatives sorgides des de la ciutadania organitzada i per altre al món de la comunicació local, fomentant també la creació de sinergies, col·laboracions i aliances entre totes i tots".

A banda de l'explicació de diversos projectes com Open Manifiesto Project, Parlamento 2030, Polètika o València per l'Aire, la jornada comptarà amb una taula redona conformada "per quatre referents de la comunicació local, que desenvoluparan una conversa que facilite intervencions centrades en els temes abordats de manera fluida i incisiva, permetent ser interpel·lats i debatre".

Entre els ponents hi ha l'editor de Diari La Veu, Moisès Vizcaino, que compartirà panell amb Cristina Vázquez, redactora de El País; Pere Valenciano, director del Grupo El Periódico de Aquí; i Joan Canela, periodista del Grup Ramón Barnils i soci d'ACICOM. La taula estarà moderada pel periodista i membre de l'executiva de la Unió de Periodistes Valencians Natxo Andreu.

next