El Corte Inglés ven a la gestora Inbest l'edifici del carrer de Colom 

L'empresa, especialitzada en actius immobiliaris, és un referent als carrers amb alt valor comercial
5 març 2019 17:17h
Aquesta transacció s'engloba en un acord aconseguit amb El Corte Inglés el mes d'agost passat. / EFE

VALÈNCIA. La gestora Inbest Real Estate, especialitzada en actius immobiliaris, ha formalitzat l'adquisició de l'actiu pertanyent a El Corte Inglés al carrer de Colom, a València.

Aquesta transacció s'engloba en l'acord aconseguit amb El Corte Inglés el mes d'agost passat, pel qual Inbest també va comprar els actius del centre comercial de Gran Via 20 a Bilbao i de Princesa 41 a Madrid per un muntant total de 184 milions d'euros pels tres edificis.

L'actiu de Colom inclou una mica més de 7.600 metres quadrats de superfície comercial, 84 places d'aparcament i un edifici d'oficines d'uns 1.800 metres quadrats al carrer més comercial de la ciutat de València.

Aquests tres actius adquirits a El Corte Inglés se sumen als 15.000 metres quadrats comercials que Inbest gestiona en l'Edifici Espanya, situat a la plaça d'Espanya de Madrid, una transacció que es va formalitzar per 160 milions d'euros amb la família Riu el mes de gener passat.

En tan sols un any des del seu llançament, Inbest ha format un porfolio d'un poc més de 350 milions d'euros de volum d'inversió amb actius immobiliaris emblemàtics situats als principals trams comercials de ciutats com Madrid, Bilbao i València, de manera que es converteix en un dels referents immobiliaris dins dels carrers amb alt valor comercial.

next