El Diluvi avança la primera cançó del seu nou disc amb la participació d'Anna Gabriel

L'exdiputada de la CUP recita les primeres paraules d''Heroïnes de la fosca nit', inclosa en un àlbum que veurà la llum el 12 d'abril
27 març 2019 10:58h
El grup va viatjar fins a Suïssa per a trobar-se amb l'exdiputada Anna Gabriel. / EL DILUVI

BARCELONA. El grup El Diluvi ha avançat 'Heroïnes de la fosca nit', la primera cançó del seu nou disc (Junteu-vos, Halley Records), en què participa l'exdiputada de la CUP Anna Gabriel, qui recita les primeres paraules de tema. 

La lletra del seu primer avançament naix del poema 'Poemari incomplet' de la poetessa Majo Doménech. Els músics de la comarca de l'Alcoià han dividit aquesta obra en dues parts. Una introducció a la cançó i, a la vegada, al nou disc, protagonitzada per Anna Gabriel, i la resta del poema, que han titulat 'Heroïnes de la fosca nit'. 

El disc, produït per David Rosell, veurà la llum el 12 d'abril i es presentarà a la Sala Apolo de Barcelona el 27 d'abril, en un doble concert on també actua Xavi Sarrià.

El grup va viatjar fins a Suïssa per a trobar-se amb l'exdiputada Anna Gabriel, qui sempre s'ha declarat fan de la banda, per a col·laborar en un parell de cançons del nou disc, Junteu-vos. El Diluvi ha explicat que volien i necessitaven la veu d'Anna Gabriel perquè veien "injust que estiga lluny de casa i que no la deixen tornar. La seua història s'ha convertit en poesia a mans de Majo Doménech". 


next