El festival SanSan se suspén davant l'alerta de vent i pluja

L'organització enviarà un correu electrònic a la gent que havia comprat entrades per a informar sobre la devolució dels diners
18 abril 2019 17:11h
L'organització remarca que el principal objectiu és "garantir la protecció de tots, públic, treballadors i artistes" i s'acomiada dient que "el SanSan tornarà el 2020 amb més força que mai". / SANSAN FESTIVAL

VALÈNCIA. El festival SanSan, que havia de celebrar-se a Benicàssim des d'aquest dijous fins a dissabte, ha quedat suspés davant l'alerta per fortes ratxes de vent i pluja.

L'organització ha comunicat aquesta vesprada que la Junta Local de Seguretat, reunida de manera extraordinària, ha instat a cancel·lar per seguretat totes les jornades del festival.

El càmping continuarà obert fins a diumenge i, en cas que les condicions meteorològiques siguen extremes, s'habilitaran espais segurs per a allotjar la gent.

Pel que fa als abonaments i les entrades comprades, l'organització enviarà pròximament un correu electrònic a les persones afectades per la cancel·lació per a informar sobre la devolució dels diners.

Davant la previsió de pluja, s'havien pres mesures com ara carpes per a protegir-se i impermeables gratuïts per al públic. No obstant això, les fortes ratxes de vent registrades en la zona, que ja han superat els 70 quilòmetres per hora i poden arribar fins als 120 segons les previsions, han fet "impossible" la celebració de cap esdeveniment en el recinte.

L'organització remarca que el principal objectiu és "garantir la protecció de tots, públic, treballadors i artistes" i s'acomiada dient que "el SanSan tornarà el 2020 amb més força que mai".

next