El grup Manel, cap de cartell del festival Deleste 2019

La cita musical tindrà lloc aquesta tardor al vell llit del riu Túria
31 juliol 2019 18:39h
El grup barceloní Manel presentarà el seu nou disc al Deleste 2019. / MANEL

VALÈNCIA. L'organització del festival tardorenc i urbà de la ciutat de València, el Deleste, ha donat a conéixer aquest dimecres el que serà el seu primer cap de cartell per a l'edició d'aquest 2019, el grup barceloní Manel, que presentarà el seu nou disc. Així mateix, també ha anunciat la nova ubicació de l'esdeveniment, el vell llit del riu Túria.

En un comunicat, l'organització del Deleste ha assenyalat que aquest festival ha sigut triat pel grup barceloní per a presentar el seu cinqué i esperat disc. A més, el llit del Túria serà la nova ubicació d'aquesta huitena edició –el Palau de la Música va acollir la passada edició–, que continuarà apostant per la comoditat dels espectadors, el so cuidat, l'aforament limitat i el fet de no fer coincidir concerts.

El nou espai principal del festival –el mateix que s'usa aquests dies per a la Filmoteca d'Estiu– permetrà fer créixer el Deleste fins als 3.000 espectadors. "Considerem que el llit del riu Túria és un dels majors atractius de la ciutat, un pulmó verd, lluminós i meravellós en el qual gaudir d'una experiència musical inoblidable i després poder tornar a casa sense complicacions, amb bones connexions. A més, la ubicació no és casualitat, perquè continuem estant connectats amb el Palau de la Música, amb el qual hi ha una relació total de col·laboració, i a la filosofia del qual –#UnPalauObert– ens continuem sumant", han destacat des de l'organització del certamen.

Les entrades del Deleste, el cartell del qual encara promet moltes sorpreses que es revelaran abans del 15 de setembre, ja estan a la venda a través de Wegow a un preu de 55 euros, més despeses de comissió. Atorgar la mateixa rellevància al dia que a la nit i la concentració de totes les actuacions en un sol dia tornaran a ser senyals d'identitat d'un festival que es desenvoluparà íntegrament a l'aire lliure.

Patrocinadors com Cerveses Alhambra, Movistar, Vermut Vermell, Zummo Living Culture i Arròs Dacsa tornaran a fer possible una edició d'aquesta trobada sonora d'iniciativa privada.

next