El pont del mes d'agost comença amb cels clars i temperatures sense canvis 

La Generalitat ha decretat un nivell de preemergència per risc d'incendis forestals a l'interior del País Valencià
15 agost 2019 10:54h
Els termòmetres poden arribar als 38 graus. / EFE

VALÈNCIA. Els cels valencians estaran aquest dijous poc nuvolosos o clars, amb nuvolositat d'evolució a la vesprada en zones altes de les demarcacions de València i de Castelló, que deixarà ruixats dispersos a l'interior d'aquesta última que poden anar acompanyats de tempesta.

Les temperatures seguiran amb pocs canvis en general, o en lleuger ascens les mínimes a la demarcació de Castelló, segons la informació de l'Agència Estatal de Meteorologia. No obstant això, per a dissabte s'ha activat avís groc per altes temperatures a l'interior nord i al sud de la demarcació de València, amb termòmetres que poden arribar als 36 i els 38 graus.

El vent aquest dijous bufarà variable fluix tendint a component est a la vesprada, amb intervals de moderat a València. Per a aquesta jornada s'esperen màximes de 35 graus a Ontinyent i Requena; de 34, a Oriola; de 33, a Gandia, i de 32 a Alcoi, Dénia o Elx.

La Generalitat ha decretat un nivell de preemergència per risc d'incendis forestals alt a l'interior sud de la demarcació de Castelló, a l'interior de la demarcació de València i de la d'Alacant, i baix a l'interior nord i litoral de les de Castelló i València i al sud de la d'Alacant.

Emergències ha programat vols de vigilància en les zones amb nivell 2 de Previfoc, segons estableix el Pla Especial d'Incendis Forestals en dies amb risc alt d'incendis forestals.

next