El PP de Castelló no farà campanya en Setmana Santa per "respecte a les tradicions"

Miguel Barrachina argumenta que no s'ha de mesclar "el fervor" amb la política i veu un "boicot sanchista" a les tradicions "d'Espanya, de la Comunitat i de Castelló"
6 abril 2019 14:56h
Barrachina: "Castelló té festes i tradicions que atrauen milers de visitants i hem de respectar-les i defensar-les" / TWITTER MIGUEL BARRACHINA

CASTELLÓ DE LA PLANA. El president del Partit Popular de Castelló i número 1 en la llista del PP a les Corts per aquesta circumscripció, Miguel Barrachina, ha reivindicat que la seua formació és el "partit del respecte" i ha defensat que "no s'ha de mesclar el fervor" de la Setmana Santa amb la "campanya política a què ens ha abocat l'esquerra".

El Partit Popular de Castelló ha explicat que no celebrarà campanya electoral en els dies de Setmana Santa, des de Dijous Sant fins a Dilluns de Pasqua, per "respecte a les tradicions", ha indicat en un comunicat.

Barrachina ha assegurat que el PP és el "partit que més es pareix" a la demarcació de Castelló. "Com sempre, respectarem i defensarem les nostres tradicions", ha manifestat Barrachina. El líder provincial ha subratllat que "Castelló té festes i tradicions que atrauen milers de visitants, que tenen fins i tot la Declaració d'Interés Turístic Internacional i hem de respectar-les i defensar-les".

"Des del PP no permetrem que el PSOE i la coalició 'sanchista' boicotegen, una vegada més, les tradicions d'Espanya, de la Comunitat i de Castelló com hem vist també amb altres tradicions al llarg dels últims anys", ha asseverat.

El dirigent 'popular' ha demanat que "deixen d'atacar la nostra cultura i les nostres senyes d'identitat i se centren en el que de debò importa als espanyols, com ara l'ocupació i el creixement econòmic".

next