El PPCV presenta candidatures a tots els municipis valencians

Els populars valoren la veterania i asseguren que ixen a guanyar les eleccions autonòmiques i municipals
23 abril 2019 13:50h
El termini per a presentar les candidatures va concloure aquest dilluns a la nit. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. El PPCV ha presentat candidatures a tots els municipis valencians, un total de 542, per a les eleccions locals del 26 de maig. El termini per a presentar les candidatures va concloure aquest dilluns a la nit.

La coordinadora de campanya, Eva Ortiz, ha agraït la tasca "de totes les persones que dies després treballen en el projecte del Partit Popular i que alcen les persianes de les seus per a escoltar a la gent, conéixer les seues preocupacions i donar solució en qualsevol punt de la Comunitat Valenciana", segons ha dit en un comunicat.

Al seu judici, "la presència en el 100% dels municipis valencians demostra que el PPCV avança al mateix ritme de la Comunitat i s'adapta a les necessitats i reivindicacions dels valencians. No som invent d'un dia, tenim una estructura forta i un projecte sòlid amb el qual eixim a guanyar tant en les autonòmiques del diumenge amb Isabel Bonig al capdavant com en les locals del 26 de maig".

"El PPCV és el partit que més s'assembla a la Comunitat, som el seu fidel reflex i per aquest motiu les nostres candidatures estan preparades per a eixir en defensa de la nostra terra i la nostra gent", ha indicat, per a afegir que les pròximes eleccions "marcaran la reedició del nostre compromís amb cinc milions de valencians, als quals volem semblar-nos encara més".

Otriz s'ha mostrat convençuda que la presència del PPCV en tots els municipis valencians "és un nou pas que ens portarà a tornar a governar la Generalitat per a tots ells", ha conclòs.

next