El PPCV veu en el "fraccionament" del vot de dretes la pèrdua d'onze diputats

Isabel Bonig celebra que els populars lideren el bloc de "centredreta" després de traure dos escons més que Ciutadans
29 abril 2019 03:02h
Bonig reconeix la victòria del PSPV i assegura que farà una oposició "constructiva". / PPCV

VALÈNCIA. La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha reconegut aquest diumenge que el "fraccionament del vot de dretes ha perjudicat el PP" pel que fa als resultats obtinguts en les eleccions a la Generalitat d'aquest 28 d'abril. Els populars han perdut onze diputats respecte a les eleccions del 2015, quan el partit va obtindre 31 representants i, ara, s'han quedat en 20.

El PPCV "continuarà fent una oposició constructiva i en defensa dels interessos dels valencians com a partit més votat del bloc de centredreta", ha dit Bonig, ja que els populars tenen dos diputats més que Ciutadans –amb 18– i ha aprofitat la seua compareixença per a felicitat el PSPV com a guanyador de les eleccions.

Bonig ha afirmat que "no ha sigut fàcil arribar fins on hem arribat i, si fa quatre anys li diuen al Botànic que anava a arribar ara per la mínima i de penal, no s'ho hauria cregut". 

La presidenta del PPCV creu que la pèrdua de diputats en el bloc del Botànic és una mostra que el govern perd força i, a més, "veurem més divisió interna amb la probable entrada de Podem". Cal recordar que, dels 55 diputats que el Botànic tenia, després d'aquestes eleccions se'n quedaria en 51.

El PPCV, això no obstant, "continuarà fent una oposició constructiva i en defensa d'un projecte d'unió entre els valencians, castellonencs i alacantins", ha assenyalat Bonig.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next