El PSOE rebutja l'oferta de Podem: "És inviable la coalició"

Els socialistes han emés un comunicat en què rebutgen les quatre propostes de govern de coalició que ha presentat la formació morada junt amb un document programàtic  
20 agost 2019 14:38h
Pedro Sánchez es reafirma en la postura de rebuig al govern de coalició que va mantindre després de la investidura fallida. Imatge d'arxiu. / RICARDO RUBIO, EUROPA PRESS

VALÈNCIA. El PSOE ha emés un comunicat en què rebutja les quatre propostes de govern de coalició que ha presentat Unides Podem aquest dimarts perquè, segons precisen, és "inviable" establir un executiu que integre ambdós partits.

D'aquesta manera, Pedro Sánchez es reafirma en la postura de rebuig al govern de coalició que va mantindre després de la investidura fallida, però convida Unides Podem a trobar fórmules que faciliten un govern sense ells però amb un programa pactat.

La resposta arriba després que la formació d'Iglesias haja enviat als socialistes un document de 119 pàgines amb un una proposta de programa polític i quatre maneres d'encaixar la seua formació en un executiu bicolor.

next