El PSPV confia que l'alta participació done un bon resultat a l'esquerra

El coordinador de campanya del PSPV, José Muñoz, ha destacat l'elevat índex de participació i es manté prudent davant els sondeigs
28 abril 2019 21:24h
José Muñoz confia que l'alta participació es traduïsca en un bon resultat per a l'esquerra.

VALÈNCIA. El coordinador de campanya del PSPV, José Muñoz, s'ha mostrat prudent després de conéixer-se els primers sondeigs a peu d'urna.

"Ja vam dir en campanya que aquestes eren unes eleccions històriques per al territori valencià i per a Espanya. La ciutadania s'ha adonat que ens estàvem jugant molt la democràcia espanyola i valenciana i la participació ha sigut altíssima", ha assenyalat davant els mitjans des del mercat de Tapineria, on els socialistes segueixen la nit electoral.

En tot cas, el també secretari d'Organització del PSPV no ha volgut entrar a valorar els sondeigs, que apunten a una victòria del bloc d'esquerra valencià, i ha assegurat que són "prudents" i que "la nit serà molt llarga" perquè primer es coneixeran les dades del Congrés i del Senat.

Així mateix, ha volgut agrair a totes aquelles persones "progressistes" que han confiat en el PSOE per a "continuar el canvi iniciat fa quatre anys al territori valencià i fa deu mesos a Espanya".

next