El PSPV de Sueca guanya l'Alcaldia amb els vots del PP i de Ciutadans

Compromís ocuparà l'oposició malgrat haver guanyat les eleccions amb huit regidors
15 juny 2019 12:18h

VALÈNCIA. El socialista Dimas Vázquez s'ha fet amb l'Alcaldia de Sueca (la Ribera Baixa) després de rebre aquest dissabte, 15 de juny, el suport dels regidors del PP i de Ciutadans (Cs).

Compromís, després d'haver guanyat les eleccions municipals del passat 26 de maig i d'haver obtingut huit regidors, no ha pogut revalidar l'Alcaldia de Sueca. 

Durant el ple de constitució de la corporació local per als propers quatre anys, el PSPV s'ha fet amb la presidència del consistori després de fer valdre l'acord entre els socialistes, els populars i Cs. Així, Dimas Vázquez ha sumat els tres regidors del PP i els dos de Cs als sis que va obtindre la formació socialista. D'aquesta manera, representen un més que la unió dels huit representants de Compromís més les dues actes aconseguides el passat 26 de maig pel partit d'independents (GISPM).

Així doncs, només s'han presentat dues candidatures a l'Alcaldia de Sueca: la del socialista Dimas Vázquez i la de Raquel Tamarit, de Compromís. Després de les votacions efectuades pels 21 regidors electes, el PSPV ha obtingut el suport del PP i de Cs, de manera que sumen 11 regidors, mentre que l'opció encapçalada per Compromís s'ha quedat amb 10 representants.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next