El PSPV suspén tots els actes de campanya fins diumenge per la mort de Rubalcaba

El partit manifesta la seua consternació per la mort de l'exministre i lamenta "la pèrdua irreparable per a tota la família socialista"
10 maig 2019 16:30h

VALÈNCIA. La direcció del Partit Socialista del País Valencià (PSPV) ha acordat suspendre tots els actes de campanya d'aquest divendres 10 de maig i dissabte, 11 de maig, per la mort de l'exdirigent del PSOE i exministre Alfredo Pérez Rubalcaba.

En un comunicat, els socialistes valencians han informat de la suspensió de tots els actes de campanya de les eleccions municipals del 26 de maig en senyal de condol per la mort de Rubalcaba. El partit ha expressat "la més profunda tristesa per la defunció del company, exvicepresident del Govern d'Espanya; exministre d'Interior, Educació i Defensa, i exsecretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, així com el més sincer condol a la seua família i amics".

"És un moment d'extraordinària tristesa", ha assenyalat el secretari general del PSPV, Ximo Puig, al seu compte oficial de Twitter. "Alfredo sempre va ser el més intel·ligent, sagaç i incansable. No es poden entendre els 40 anys de democràcia espanyola sense la seua figura", ha afegit.

Així, ha assenyalat que "a Alfredo convenia escoltar-lo sempre perquè sempre aprenies encara que fora des de la discrepància". "Per al PSPV va ser un aliat en temps difícils, un lleial company ara i un amic sempre", ha sentenciat.

La direcció del PSPV ha manifestat la seua consternació per la mort d'un gran company i amic de tots els socialistes valencians i ha lamentat la pèrdua irreparable per a tota la família socialista.

"Per als socialistes valencians ha sigut un referent, una persona valenta, lluitador incansable per la igualtat, la convivència, el diàleg i la cohesió social. La seua vida ens deixa un llegat de compromís amb el projecte d'una Espanya diversa, plural i justa; un exemple de lliurament, integritat i treball que sempre estarà en el nostre record".

next