El restaurant RiFF tanca fins que s'esclarisca la mort d'una comensal

El responsable del local assegura que ha col·laborat en tot moment amb la Conselleria de Sanitat, que està investigant la defunció de la clienta
19 febrer 2019 14:45h
Sanitat investiga la mort d'una dona després de menjar en aquest restaurant de València. / EFE

VALÈNCIA. El restaurant RiFF de València estarà tancat al públic fins que es puguen esclarir les causes de les afeccions gàstriques que han patit diversos clients de l'establiment. De fet, una clienta va morir aquest cap de setmana.

En un comunicat, el titular del restaurant, Bernd H. Knöller, assegura que ha prestat tota la seua col·laboració a la Conselleria de Sanitat per a l'esclariment dels fets.

En l'escrit, en el qual indica que aquest dimarts ha tingut coneixement dels fets a través de les autoritats sanitàries de la Generalitat, afirma que espera que "al més prompte possible es puguen establir les causes del que ha succeït".

Assegura que ha pres la "decisió que el restaurant estiga tancat fins que les causes del succés queden establides i puga reprendre's l'activitat amb plenes garanties tant per al personal com per a tots els clients". 

La Conselleria de Sanitat ha obert una investigació després de la defunció d'una dona de 46 anys la matinada del passat dissabte al diumenge, després de presentar símptomes d'una possible toxiinfecció. També el seu marit i el seu fill presentaven símptomes, així com set clients més. 

El titular de RiFF assenyala en el comunicat que "de les primeres investigacions i inspeccions realitzades s'ha pogut constatar que el restaurant compleix amb totes les normes sanitàries. Estem a l'espera del resultat de les proves realitzades".

"Amb independència del motiu que haja pogut provocar aquesta situació, vull traslladar el meu profund pesar pel succeït i espere que ben prompte es puguen esclarir tots aquestos fets", afegeix.

next