El vent de ponent elevarà la temperatura fins als 33 graus aquest divendres

La humitat es mantindrà en nivells inferiors al 30%
10 maig 2019 09:13h
Els termòmetres arribaran a marcar 33 graus a diferents punts del territori, segons la predicció de l'Aemet. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. El tercer dia de vent de ponent que bufa arreu del País Valencià elevarà les temperatures aquest divendres fins als 33 graus al migdia i mantindrà la humitat relativa per davall del 30%, segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Així, la humitat relativa prevista per a les 14.00 hores d'aquest divendres registrarà valors per davall del 30% en la meitat oriental de la demarcació de València, mentre que a aquesta hora ja haurà començat a entrar una brisa refrescant pels litorals de les demarcacions d'Alacant i de Castelló.

A més, el cel estarà poc nuvolós o ras, amb nuvolositat d'evolució diürna a l'interior nord de la demarcació de Castelló, on no es descarta algun ruixat aïllat i ocasional a la vesprada. El vent bufarà d'oest fluix amb intervals de moderat a l'interior i brises moderades en la costa a la vesprada.

Les temperatures mínimes pujaran a l'interior de la meitat nord i es mantindran amb pocs canvis en la resta, mentre que les màximes aniran en ascens generalitzat i arribaran als 31 graus a València, als 29 graus a Alacant i als 27 graus a Castelló.

next