Eleccions 26M | Com puc saber a quin col·legi electoral he d'acudir i en quina mesa he de votar?

Si no vas rebre la targeta censal al teu domicili, pots consultar la informació en la web de l'INE
26 maig 2019 17:15h
Si no has rebut la targeta censal i no has canviat de domicili, hauràs d'acudir al mateix lloc que el 28A. / DANIEL GARCÍA-SALA

VALÈNCIA. Si encara no has anat a votar i no saps on has d'acudir aquest diumenge, et diem dues maneres d'esbrinar-ho ràpidament abans que acabe la jornada.

L'Oficina del Cens Electoral va enviar a tot l'electorat una targeta censal abans de les eleccions del 28 d'abril, amb les dades sobre el col·legi i la mesa on s'havia de votar tant en les eleccions generals i autonòmiques com en les municipals i europees. Només s'ha enviat una nova targeta en cas que haja canviat alguna dada entre aquells comicis i aquests. Per tant, si no has rebut la targeta i no has canviat de domicili, hauràs d'acudir al mateix lloc que el 28A. 

No obstant això, si no saps on has de dipositar el teu vot, pots consultar en la web de l'Institut Nacional d'Estadística el teu col·legi electoral i la mesa on has de votar. Pots accedir-hi des d'ací

A més, la majoria dels ajuntaments també posen a disposició de la ciutadania aquestes dades. Per exemple, a través d'un buscador es pot consultar en les webs municipals de Castelló de la Plana i València.

next