Els comerços tornen a obrir aquest diumenge 

La llei d'horaris comercials permet que les botigues obrin ininterrompudament des del 16 de juny fins al 12 de gener
13 juny 2019 10:40h
Els comerços de les zones de gran afluència turística podran obrir les seues portes de nou des d'aquest diumenge. / Imatge d'arxiu

VALÈNCIA. Els comerços de les zones de gran afluència turística (ZGAT) del País Valencià podran obrir les seues portes de nou des d'aquest diumenge 16 de juny de manera ininterrompuda fins al 12 de gener, explica la patronal ANGED en un comunicat.

Les previsions d'ANGED, basades en les dades històriques d'aquests últims anys, situen els diumenges com el segon o tercer dia de major impacte comercial durant la setmana.

"Hui dia qualsevol persona pot comprar el que vulga, 365 dies a l'any durant les 24 hores del dia al canal en línia. És un procés irreversible que ens ha de portar a una reordenació de la política comercial que compatibilitze comerç físic i digital i que involucre el xicotet comerç en aquest objectiu, sense oblidar la gran font d'ingressos que suposen els turistes que ens visiten. El nostre desig és que es complisca l'acord signat en la legislatura anterior, tant en el fons com en la forma, sense desenvolupaments reglamentaris que puguen desvirtuar el seu contingut", ha explicat Joaquín Cerveró, portaveu de la patronal.

next