Els fans de Harry Potter podran submergir-se en l'exposició de València a través de Facebook

La pàgina de Turisme Comunitat Valenciana retransmet en directe una visita aquest divendres a la vesprada
12 abril 2019 14:50h
L'exposició dedicada al mag creat per J. K. Rowling s'inaugura oficialment aquest dissabte, 13 d'abril. / DANIEL GARCÍA-SALA

VALÈNCIA. Turisme Comunitat Valenciana farà possible que els fans de Harry Potter 'visiten' en exclusiva l'exposició de València a través de Facebook Live. Així, a partir de les 17.00h d'aquest divendres, els seguidors d'aquest món màgic podran assistir ja a la mostra gràcies a la pàgina de Facebook de Turisme. Es tracta d'una visita exclusiva, ja que l'exposició dedicada al mag creat per J. K. Rowling s'inaugura oficialment aquest dissabte, 13 d'abril. 

L'exposició inclou algunes de les localitzacions més populars de les pel·lícules, incloent-hi la sala comuna i el dormitori de Gryffindor, aules com la de Pocions o Herbologia i el Bosc Prohibit. Aquests escenaris contenen milers d'objectes d'attrezzo, vestits i criatures fantàstiques que van ser utilitzats durant el rodatge de la icònica saga (Veure la fotogaleria).

S'inclouen, a més, diversos elements interactius. Així els visitants poden entrar en l'àrea de Quidditch i llançar una pilota quaffle; extraure una mandràgora d'un test en la classe d'Herbologia, i, fins i tot, recórrer la cabanya de Hagrid i asseure's en la seua gegantesca butaca.

Les persones que visiten l'exposició també poden gaudir d'una exclusiva audioguia amb detalls sobre el making of de les pel·lícules i comentaris dels productors i dels dissenyadors de vestuari, attrezzo i criatures màgiques de la saga.

next