Els progenitors dels menors morts a Godella declaren per separat aquest dissabte

La mare roman a l'hospital de Llíria, on se l'està examinant per a determinar si està en condicions de prestar declaració
16 març 2019 12:15h
Tots dos progenitors estan detinguts com a sospitosos d'un delicte d'homicidi. / EFE

VALÈNCIA. El pare dels dos menors trobats morts dijous passat a Godella es troba en dependències judicials a l'espera que el titular del jutjat d'instrucció número 4 de Paterna li prenga declaració. El jutge es desplaçarà aquesta vesprada a l'hospital de Llíria per a prendre declaració a la mare.

El pare no ha prestat declaració de moment perquè el jutge ha hagut d'absentar-se del jutjat per un altre assumpte, segons han informat a EFE fonts de la investigació. A més, aquesta vesprada el jutge té previst desplaçar-se a l'hospital de Llíria, on la mare roman des d'aquest divendres, per a prendre-li declaració.

Tots dos progenitors estan detinguts com a sospitosos d'un delicte d'homicidi. La dona va ser traslladada aquest divendres al centre hospitalari per a ser sotmesa a un examen d'especialistes que determinara si estava en condicions mentals de prestar declaració, sense perjudici que en un futur i en cas que se sol·licite per l'autoritat judicial, puga ser sotmesa a noves proves, per part de metges forenses, amb la finalitat de valorar la seua imputabilitat.

next