L'EMT arribarà a Sedaví a partir del 9 de desembre

La prolongació de la línia 9 permetrà donar servei al veïnat del Forn d'Alcedo
29 novembre 2019 13:01h
L'EMT augmentarà el número de viatges i autobusos de la línia 9 per a mantindre la freqüència en hores punta i millorar-la de vesprada. / EFE BIEL ALIÑO

VALÈNCIA. El municipi de Sedaví tindrà servei de transport públic de l'EMT a partir del proper 9 de desembre gràcies a l'acord amb l'Ajuntament de València i la Diputació de València. La línia allargarà el seu itinerari des de la Torre fins arribar a Forn d'Alcedo passant pel municipi de Sedaví. A més, augmentarà en sis el número de conductors en la plantilla perquè la prolongació no tinga incidència en la resta de la xarxa. Amb aquesta prolongació de la línia 9 es donarà servei al veïnat del Forn d'Alcedo, que anirà de manera directa cap al centre i al seu hospital de referència, el Doctor Peset. 

Així mateix, s'augmentarà el número de viatges i autobusos de la línia per a mantindre la freqüència en hores punta i millorar-la de vesprada. Quan caduque l'actual concessió en mans d'una empresa privada, el servei que es donarà millorarà de manera notable la connexió de Sedaví amb la ciutat de València. 

L'ampliació de la línia 9 i el reforç puntual amb vehicles articulats en la línia 25 possibilitarà afrontar noves millores amb les línies 14 i 15, segons expliquen. Des de l'EMT també recorden la seua aposta per l'Agència Metropolitana del Transport i l'arribada de finançament per part de l’Estat, que solucionaria els problemes de mobilitat en diferents poblacions. 

next